Esteu aquí

Setmana de Conscienciació contra la violència masclista

Amb motiu de la celebració, el proper 25 de novembre, del Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat la Setmana de conscienciació contra la violència masclista. Per aquesta setmana, les regidories de Comunicació, Cultura i Patrimoni, Esports i Joventut han programat conjuntament diverses activitats gratuïtes que començaran el dimecres 22 de novembre, a les 19h, amb una classe dirigida de Latino al Pavelló d’Hifrensa de l’Hospitalet de l’Infant; i una classe dirigida de Ciclo Indoor al gimnàs municipal de Vandellòs.

Per al dijous 23 de novembre, a les 12h, s’ha previst l’emissió d’una entrevista a la regidora Celia Ruiz, com a advocada especialista en violència masclista, sobre l’actualitat i perspectives d’aquest problema, a Ràdio l’Hospitalet de l’Infant. I a les 19h, la projecció de la pel·lícula “Brava”, dins del Circuit Estable de Cinema Català anomenat Cicle Gaudí, al Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant.

El divendres 24 de novembre, a les 12h, tindrà lloc una taula rodona a Ràdio l’Hospitalet de l’Infant, que també emetrà en directe la Televisió de Vandellòs, amb la col·laboració de diferents especialistes en aquest àmbit.

I el programa d’actes finalitzarà el dissabte 25 de novembre, a les 17h, amb un cine fòrum entorn a la pel·lícula “La bella i la bèstia”, a la Casa de Cultura Blanca d’Anjou. El visionat d’aquesta pel·lícula donarà peu a un debat sobre “Com establim les nostres relacions de parelles?”

Amb aquests actes, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, vol sumar-se a la commemoració del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les dones, per denunciar les violències que s’exerceixen sobre les dones en tot el món i reclamar polítiques en tots els països per a la seva eradicació. En aquest sentit, comparteix el contingut del MANIFEST unitari de la Generalitat de Catalunya, les diputacions provincials i les associacions municipalistes catalanes, que ha escrit la periodista Mònica Planas.