Esteu aquí

Foment de la lectura
PIRATES A LA COSTA DAURADA. Presentació llibre "GR 92 Sud. Sender de la Mediterrània"
A càrrec de
Juan Carlos Borrego Pérez
25/09/2017 // 19 h 00
Preu
0,00 €
Edat
Tots els públics
// Durada
60
min.
SINOPSI

PIRATES A LA COSTA DAURADA, és el títol d'un conjunt d'activitats que es realitzaran des de la biblioteca Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant els dies 25, 26 i 27 de setembre, patrocinades per la Central de Biblioteques de Tarragona.

Aquestes començaran amb la presentació del llibre "GR 92 Sud. Sender de la Mediterrània" a càrrec del seu autor Juan Carlos Borrego Pérez.

El GR 92 ressegueix el litoral català imitant el pas antic de totes les civilitzacions, tant les que van fer servir una senda per baixar dels Pirineus a l’Ebre com la Via Hercúlea, la Via Augusta, el Camí de França, el Camí de València, la N-340 o la més moderna AP-7. La diferència radica en què tots aquests camins estan dissenyats per a les comunicacions terrestres i el GR 92 és una travessa a peu per gaudir lúdicament dels paisatges costaners del país. En el cas del GR 92 Sud de Collserola, la vall del Llobregat, la costa del massís de Garraf, la serralada litoral, el Camp de Tarragona, la Costa Daurada, el Delta de l’Ebre, la Serra de Montsià i la Foia d’Ulldecona.