Esteu aquí

Música
Festival Internacional de Guitarra María Luisa Anido
A càrrec de
Regidoria de Cultura
06/08/2017 // 19 h 30
Preu
8,00 €
Edat
Tots els públics
// Durada
240
min.
SINOPSI

El Festival Internacional de Guitarra l’Hospitalet de l’Infant 2017, pretén establir-se com a referent cultural del territori, mitjançant la divulgació de la història, la construcció i el repertori d’un dels instruments més populars.

En la seva primera edició, el festival comptarà amb la participació de més d’una vintena de prestigiosos intèrprets, com en Guillem Pérez Quer, Willam Waters, Àlex Garrobé, 22 String Quartet, Carmen Becerra, Alberto Maezo, Diego Molina, Miguel Javaloy, Alfredo Lagos, Sadahiro Otani, Alfredo Panebianco, Jennifer Panebianco, Jorgen Skogmo, Jens Franke, A Cuatro Voces, Anders Clemens, Anabel Montesinos i Marco Tamayo, els quals oferiran concerts, conferències i màster classes durant 12 dies, del 26 de juliol al 6 d’agost. També s’hi oferiran exposicions de constructors d'instruments com Joan Pellisa, Marco Salerno, Santiago Canals, José Antonio Fuentes; i xerrades amb temes diversos a l’entorn de la guitarra.

El Festival està dedicat, en aquesta edició, a la gran guitarrista Maria Luisa Anido, “La Gran Dama de la Guitarra”. El diumenge 30 de juliol hi haurà una taula rodona amb persones properes a l’homenatjada que explicaran la seva història musical.

Aquest esdeveniment és una iniciativa de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, sota la direcció artística d’Anders Clemens i la coordinació general de Patricia Mercado.

Per a una informació més detallada, podeu consultar la pàgina web: www.guitarfesthospitalet.cat