Esteu aquí

Biblioteca Infant Pere

 

La Biblioteca Infant Pere  és un centre d'informació obert a tots els ciutadans que facilita l'accés al coneixement , la cultura i el lleure de manera lliure i gratuïta. És un equipament municipal integrat al  Centre Cultural Infant Pere i adscrit a la Xarxa de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. L’espai d’accés als usuaris ocupa vora 800 m2 de la planta baixa del Centre Cultural.

Serveis de la biblioteca

  • Informació: us atenem de manera personalitzada per orientar-vos sobre l’espai, el fons, les eines per a la cerca d’informació  i la utilització dels serveis.Consulta: us oferim un fons de més de 8.000 documents format per llibres, discos de música, pel•lícules en DVD, diaris i revistes.
  • Sala de treball en grup: us oferim un espai de treball per a grups  poc nombrosos.
  • Préstec: us facilitem el préstec d’ un total de 20 documents per un termini de 30 dies.
  • Activitats: promocionem actes culturals i del foment de la lectura (exposicions,  hores del conte,  clubs de lectura, tallers, ...)
  • Internet i ofimàtica: podeu utilitzar els ordinadors de la sala amb el paquet bàsic de programes d'ofimàtica (processador de textos, full de càlcul, gestor de bases de dades, etc.) i amb possibilitat de connexió a Internet.  També podeu connectar-vos  a Internet des de dispositius mòbils amb tecnologia wi-fi (xarxa sense fils).
  • Altres serveis: podeu connectar-vos als catàlegs en línia, fer fotocopiadores  en autoservei, consultar diferents diaris del món, fer suggeriments de compra ...

Horari

Dilluns: de 16 a 20h.

De dimarts a divendres:  de 10 a 13h  i  de 16 a 20h.

Dissabte:  de 10 a 13h.

Dades de contacte

bibhospitalet@vandellos-hospitalet.cat

Tel. 977 82 21 22

 
Recinte al que pertany: