Casa Pairal Cal Barceló

C/ Sant Jaume, 6
43891 Vandellòs Tarragona
657 264 257 - 629 774 475

Cal Barceló, és una casa pairal del segle XIX de tres plantes, amb una superfície total de 500 m2. Desde llavors s'han fet diferents reformes, una al 1970 i l'altre al 2010. Actualment consta de 4 habitacions amb bany, totes exteriors i batejades amb el nom de les partides de la terra de la finca i de la masia.
l'Entorn natural on es troba situada la casa és un valor afegit.
Menjador : Amb 35m2 és l'estància ideal per reunir tota la família o els amics. Amb mobles originals dels anys 50 i antigüetats curioses per descobrir.
Sala llar de foc: Amb la llar de foc i la televisió és un lloc ideal per relaxar-se i disfrutar del caliu de la casa.
Cuina: Es troba a la primera planta i està completament equipada. Amb nevera, forn, cuberteria, rentavaixelles, diferetns accessoris,... Tot a punt per a cuinar!.
Biblioteca : Es troba a la segona planta, una gran sala d'estar i a la seva esquerra una petita i acullidora biblioteca.
HABITACIONS :
GAVADÀ: És una de les habitacions més acullidores, a la planta baixa, exterior i amb finestra, té un llit de l'any 1600 reformat i un supletori.
EL FREGINAL : És l'habitació més gran amb els mobles originals de l'any 1950 restaurats. Un espai ampli per poder relarxar-se i disfrutar de les comoditats d'abans.
LA VINYA: Es troba a la segona planta, amb una finestra amb vistes als carrers del poble. Habitació modernista original de l'any 1926, amb dos llits i un armari de l'any 1900.
L'OBAGA : L'habitació més antiga i tranquil.la de la casa. L'armari és un antic armari de despensa restaurat que data de l'any 1897.

CAPACITAT: 12 persones.

La família barceló, us desitja una feliç estada !.